RÓLUNK

Bemutatkozás

ICS Magyarország Kft. 2008.- ban alakult, azzal a céllal, hogy kiszolgálja a kábelfeldolgozásra szakosodott hazai kis- és középvállalatok speciális gépigényeit. Egy német társasággal való együttműködés alapozta meg ezt a tevékenységet, a drezdai cég világszínvonalú gépeinek eladására kaptunk képviseleti jogot Magyarországon és néhány régiós országban. Az értékesítő munka során szerzett tapasztalatok, ismeretségek nyomán döntöttünk úgy, hogy saját feldolgozó vállalkozást indítunk el. 2013 óta szüneteltetjük üzletágunkat és elsősorban a hulladék kábelek feldolgozására összpontosítunk.

Tevékenységünk minél gazdaságosabb, a piaci igényekhez igazodó végzése mellett a legfontosabb a megrendelői igények maximális kielégítése.

Célunk termékeink, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelése, a minőség állandó magas szinten tartása.

Cégünk által nyújtott szolgáltatások és technológiák a legjobb minőséget képviselik. A minőséget úgy kezeljük, mint a Társaságunk hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik meghatározó tényezőjét.

Társaságunk hosszú távú, hatékony és eredményes partneri kapcsolat kialakítására törekszik ügyfeleivel, partnereivel és beszállítóival.

Tevékenységeinket magas színvonalon, tervszerűen és szervezetten végezzük.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások felhasználásával, a megrendelői észrevételekből levont tapasztalatok kereskedelmi, gyártói és gyártási munkafolyamatba történő visszacsatolásával, a minőség- és környezetirányítási rendszerünk és a vonatkozó jogszabályok előírásainak betartásával biztosítjuk.

Az ICS Magyarország Kft.

Az ICS Magyarország Kft. alapítása óta töretlen növekedést mutat és ennek eredményeként havonta 150 tonna rézkábelt dolgoz fel.

Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, és folyamatosan értékeljük, kiterjesztve rájuk minőség- és környezetirányítási rendszerünk követelményeit.

Minőség- és környezeti politikánkat érthető módon fogalmazzuk meg, mindent elkövetve annak érdekében, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés és a kezdeményezés a minőség további javítására.

Zsoldos Rédei Kata, az ICS Magyarország Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. A társaság ügyeit, az alapítástól, 2008-tól kezdve irányítja teljes felelősséggel. Diplomáját a Testnevelési Egyetemen szerezte világ-és európabajnok sportóként több évig Olaszországban élt, élcsapatokban játszott. Olaszországi üzleti kapcsolatai meghatározóak az ICS Magyarország Kft számára.

Zsoldos Lajos, operatív vezető, feladata a műszaki fejlesztés irányának meghatározása, aki a hulladék feldolgozó iparágban az elmúlt 20 évben példátlanul széles, és a fontosabb szereplőkkel szoros üzleti kapcsolatokat épített ki. Középiskolai tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, mellette egy műszaki tevékenységet folytató kisvállalkozásban dolgozott, angolul kifogástalanul beszél.

Kérdése van?

Keressen minket elérhetőségeinken!

kg

Feldolgozott kábel

kg

Granulátum

kg

Alumínium kábel

kg

Nyúzott

ÁLTALÁNOS ADATOK:

CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-896226
ADÓSZÁM: 14265367-2-41
KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁM: HU14265367
GLN: 5990501359002
VPID: HU0007382435
FÉMKER. ENG. SZÁM: FE000803
STATISZTIKAI SZÁMJEL: 14265367-4669-113-01
TEÁOR: 3832
KÖRNYEZETVÉDELEMI ADATOK:
KÜJ: 103 196 574
KTJ: 101 803 666

RÓLUNK

Keressen minket!

Írjon üzenetet vagy hívjon!